Toisen merkinnän vuoro. Kriiseilin jo eilen illalla, mitä ihmettä aion täksi päiväksi laittaa päälle, kun oli luvattu niin paljon kylmempää kuin lopulta olikaan. Ja kun käsissä on jotain hyvin merkillistä ihottumaa, en ole saanut villapaitojakaan oikein käytettyä. Enkä oikeasti edes pidä huppareista. Tai siis ne ei sovi yhteen minun takin kanssa, kun huppu myttääntyy inhottavasti aina. Talvella kun ei muutenkaan jaksa pukeutua aina niin hienosti kun vaikka kesällä, pitäisi pyrkiä enemmän mukavuuteen ja käytännöllisyyteen kuin itse tyyliin, ja aina kun ei raaskisi. Nytkin ollut jo pitkään haaveena laittaa päälle yksi toppi jonka olen kauan sitten tehnyt (kauan ja kauan, joululomalla), muttei ole viitsinyt kun se on niin avonainen ja sitten jäätyisi sen kanssa... Mutta joo, pitäisi kai säästää kriiseilyä muihinkin merkintöihin?

 

Sain aikaiseksi ottaa kuvan päivän meikistä. Oikeasti tuo musta silmän oikeassa kulmassa erottui vähän paremmin, mutta piti valojen kanssa säätää että sai onnistuneen kuvan joten se ei tässä oikein näy.

 

 

VAATTEET

  • pitkähihainen: KappAhl
  • t-paita: Tornion, vai oliko Kemin kirpputori
  • henkselit: Backstreet, jos oikein muistan
  • farkut: ollut mulla jo mooonta vuotta, kirpputorilta nämäkin
  • kaulakoru: Timanttiset

Nyt kun on jo toinen merkintä (vai pitäisikö sanoa vasta?), niin onko jotain, jota kaipaisitte tähän? Tai siis, niin, tuntuvatko merkinnät jotenkin... tyhjiltä, tai jotain? Tai siis kun itselläni on sellainen hassu tunne, mutta saattaa olla että oma pääni kehittelee taas vain jotain minua vastaan.